Laurice's Fresh Fever - The Laurice Of A New Generation.

Hitta på något nytt

Posted Dec. 14, 2017, 8:51 a.m. By laurice Tags: Jobb

Ibland så kan det vara bra att man hittar på något nytt och att det finns nya saker som man kan hitta på. Ja man mår bra av förändringar speciellt om det är så att man inte inte trivs med det man gör. Ja då är det extra viktigt att man hittar på något annat som man känner att man mår bra av och som man kan göra.
Ja det finns mycket som är kul och som man skulle kunna jobba med, ibland brukar jag tänka på olika jobb som måste finnas men som kanske inte är super vanliga och det är lite kul att tänka på det tycker jag.

Finns mycket mer än vad man tror

Ja det finns ju så mycket mer än man tror och det är ju kul att det är så att det inte bara är dom mest vanliga jobben som finns. Man kan ju utbilda sig till nästan vad som helst och det är ju toppen när man kan göra det. Man vill ju att det ska finnas saker som man kan göra och som kan tycka är kul att plugga till. Det finn så många ställen som man kan plugga på och man behöver inte åka långt bara för att plugga det kan vara att välja det närmsta komvux som finns nära en. Det ä enkelt att leta reda på vilket som ligger närmast en. Man kan söka på " komvux lidingö " om det är så att det är där man bor och skulle önska att plugga.
Ja det är så enkelt och bra som man vill ha det och det är ju toppen när man kan hitta på saker som man mår bra av att göra eller att lära sig. Man vill ju att ens jobb ska vara en sån sak som man trivs med och mår bra av.